Mönster till Vändbar Raglanjacka

Eftersom många av er som fick min bok har önskat mönster till den vändbara raglanjackan har jag nu tagit fram det. Det finns nu att beställa.

Nu är mönster och sömnadsinstruktion klart och jag börjar ta emot beställningar. Mönsterarket ger dig tre storlekar, Small, Medium och Large. Måttabell finner du längre ner. Modellen är inte figurnära så den passar till de flesta kroppar. Modellen är relativt lätt att sy så den passar de flesta “sömmerskor”.

Vill du köpa mönstret så kan du välja på

  • digital version för 114 kr (moms inkluderad).  I ett mail får du då två pdf-filer, dels ett mönsterark som du själv får skriva ut och tejpa ihop (25 A4sidor) och en 12-sidig instruktion med foto och text över hur du syr. Anpassad så att även du med relativt liten erfarenhet av att sy skall hänga med.  Det är inte särskilt svåra sömmar.

  • Pappersversion  200 kr + porto, (moms inkluderad).  I ett brev får du ett Mönsterark och 12-sidig instruktion med foto och text över hur du syr.

Du kan betala med swish eller bg. Faktura medföljer din beställning.

Beställ med mail till maria.schmidt@daucusdesign.se ,  ange “mönster digital” resp “mönster brev” i rubriken på mailet så underlättar det för mig. Ange ditt namn i mailet, och även postadress om du beställer pappersversionen.

2 reaktioner till “Mönster till Vändbar Raglanjacka

    1. Hej Gunn-Britt, Nu kom din kommentar fram till mig. Undrar var den varit så länge. Här är mitt svar. Bättre sent än aldrig.
      Min ursprungsmodell till jackan har enkel rund halsringning, och om man vill, en lös sjalkrage till det. Sedan dess har jag skapat mönster till kapuschong. Det finns att ladda ner gratis här på min blogg. Just nu håller jag på med mönster till en sjalkrage. Så snart det är färdigt lägger jag upp även det på bloggen. Där finns även tips på hur man ändrar mönstret om man behöver extra vidd över bysten,eller ärmarna.
      /maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *