Mönster till Vändbar Raglanjacka

Eftersom många av er som fick min bok har önskat mönster till den vändbara raglanjackan har jag nu tagit fram det. Det finns nu att beställa.

Nu är mönster och sömnadsinstruktion klart och jag börjar ta emot beställningar. Mönsterarket ger dig tre storlekar, Small, Medium och Large. Måttabell finner du längre ner. Modellen är inte figurnära så den passar till de flesta kroppar. Modellen är relativt lätt att sy så den passar de flesta ”sömmerskor”.

Vill du köpa mönstret så kan du välja på

  • digital version för 114 kr (moms inkluderad).  I ett mail får du då två pdf-filer, dels ett mönsterark som du själv får skriva ut och tejpa ihop (25 A4sidor) och en 12 sidig instruktion med foto och text över hur du syr. Anpassad så att även du med relativt liten erfarenhet av att sy skall hänga med.  Det är inte särskilt svåra sömmar.

  • Pappersversion  200 kr + 44 kr porto, (moms inkluderad).  I ett brev får du ett Mönsterark och 12 sidig instruktion.

    Eller besök mig på Utställning 6 – 11 juli 2020, på Karins Hus Henån, Orust och köp direkt för 200 kr. Även Karins Hus 7-12 september 2020.

All förtjänst på försäljningen av mönster går till uppbyggnad  av Orust Återbruk, Textil Re-design.


Du kan betala med swish eller bg. Faktura medföljer din beställning.

Beställ med mail till maria.schmidt@daucusdesign.se ,  ange ”mönster digital” resp ”mönster brev” i rubriken på mailet så underlättar det för mig. Ange ditt namn i mailet, och även postadress om du beställer pappersversionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *